fredag 30 juli 2010

Frisyr...

Heejj!


Funderar på att klippa mig, men vet inte riktigt hur... Har tittat på olika sidor och bilder. Men jag vet inte riktigt hur jag vill klippa mig. Jag vill fortfarande ha luggen kvar, men jag vill ha något annorlunda.



Om någon har något förslag så får ni gärna komentera :)

lördag 17 juli 2010

Sommarens 8 bästa låtar:

Sommarens 8 bästa låtar:


  • Lady Gaga - Alejandro

  • Erik Hassle - Standing where you left me

  • Lena - Satelite

  • Train - Hey soul sister

  • EMD - Save tonight

  • Takida - Never alone, always alone

  • Taio Cruz - Break your heart

  • Ola Svensson - Overdrive









torsdag 10 juni 2010

SOMMARLOV!!

Nu har jag äntligen sommarlov!! ;)
Hade skolavslutning i Tisdags kväll!
Så jag har haft sommarlov i två dagarn nu, medan lillebror har fått åkt till skolan! :)

måndag 7 juni 2010

Heejj!! :)

Hej hejj!! Det var ett tag sen jag lade in något här. Jag har inte haft något kul att skriva om. :)
Men nu är det snart SOMMALOV!! :D
Jag slutar redan imorn. Åker först till skolan och åker hem (fast jag gör lite grejer emellan där förståss) ;) och sedan har jag avslutning i kyrkan klockan 17:00. De ska ialla fall bli gött med sovmöra på onsdag! :P

I helgen har jag ialla fall haft musikal. Fredag och lördag. De va kul! Förutom att man fick sitta och vänta ett tag eftersom jag bara var med i två uppträdanden. ;) Jag kanske får satsa på lite mer grejer nästa år hehe!! xD

Harre gött!! xD











fredag 2 april 2010

Glad påsk!!

Hoppas ni får en trevlig påsk! Men ät inte för mycket godis!!




















måndag 22 februari 2010

Love, love, love.....

Vi jobbar med ett "Love, love, love" tema i skolan. Vi fick göra egen planering och lägga upp vårt arbete själva! Jag gör ett häfte med lite bilder och lite text! Plus att jag har några dikter som jag har har gjort eller hittat på datorn. En utav dikterna som inte jag har skrivit är redan med här på bloggen. Det är den längsta som är en av de första inläggena som jag lade in! Och i häftet ska man förklara vad kärlek till olika saker är! Jag har lagt in en sida ur häftet som jag har beskrivit "olika sorters kärlek!"


Ur häftet:

Det finns flera olika sorters kärlek. Kärlek till sina föräldrar är en kärlek, och kärlek till sina saker är en annan kärlek.

Kärlek till Föräldrarna:
Föräldrar har oftast funnits där för en, ända sen man var liten. De tröstar om man är ledsen och de försöker hjälpa till så gott de kan även om det inte alltid hjälper. Man känner sig tryggare om man har sina föräldrar hos en. Och de kommer ALLTID att vara en del av sig själv!

Kärleken till barn:
Även barnet/barnen kommer också att vara en del av sig själv. Man försöker hjälpa dem så de får det bättre. Barnen gör att livet blir roligare.















Kärlek till pojk/flickvännen:
Kärleken till sin pojk/flickvän är att man har någon att leva tillsammans med. Någon som finns när man behöver honom/henne.


Kärlek till vänner:
Kärleken till sina vänner kan vara att man kan veta att dom finns där för en. Någon som man vet att man kan prata med. Man kanske har det jobbigt hemma och behöver ha någon att prata med då kan det vara skönt att ha någon som förstår vad man menar och som kanske kan hjälpa till, även om det inte är lätt…

Kärleken till saker:
Det är ingen kärlek till någon person. Det är en/flera saker som man måste ha med sig överallt eller som man gillar. Och man kan inte lämna bort det/den till någon annan.

lördag 30 januari 2010

Avril Lavigne!!


DAGENS LÅT!!
Dagens låt är..... When you´re gone
med....... Avril Lavigne!!
Tyvärr så kunde jag inte lägga in videoklippet, det blev något fel! Men ni kan gå till youtube och kolla!! :)